Vloeronderhoud

Maas en Waal schoonmaak- & bedrijfsdiensten is de specialist op het vlak van vloerreiniging. De vloer is vaak het ondergeschoven kindje op de werkplek. Om de levensduur van uw vloer te verlengen en het optisch resultaat te verfraaien raden wij u aan regelmatig uw vloer te reinigen.

Of het nu gaat om machinale vloerreiniging of tapijtreiniging, bij Maas en Waal werken mensen met vakkennis. Voor de reiniging van uw vloer haalt u met Maas en Waal schoonmaak- & bedrijfsdiensten een specialist in huis. Een partner met oog voor detail die bekend is met allerlaatste technieken.

Voor alle vloerafwerkingen hebben wij de juiste kennis en techniek in huis om elke handeling professioneel en effectief uit te voeren. Van het machinaal schrobben van stenen vloeren, het conserveren van linoleumvloeren, het reinigen van het tapijt, natuursteen of hout; wij draaien er onze hand niet voor om.

Maas en Waal heeft vakkennis hoog in het vaandel staan. Onze medewerkers worden dan ook intensief getraind en begeleid om altijd up-to-date te zijn over kennis van de laatste reinigingsproducten, type vloeren en technieken. Wij reinigen uw vloer als was het de onze.