Info

Code verantwoordelijk gedrag

Hierbij verklaart J.G.M. Veens, directeur eigenaar van maas en waal schoonmaak- & bedrijfsdiensten B.V., de Code Verantwoorde…

SNA Keurmerk

Het keurmerk van de Stichting Normering Arbeid (SNA) is het keurmerk voor alle uitzendondernemingen en (onder)aannemers van werk…

Schoonster

Schoonster Landelijke dekking met regionale diepgang! Maas en Waal Schoonmaak- & Bedrijfsdiensten is trots deel uit te mak…

MAAS EN WAAL SCHOONMAAK BV NEEMT ALLE SCHOONMAAKACTIVITEITEN EN MEDEWERKERS VAN QPC UDEN OVER.

Per 1 maart 2019 wordt QPC Schoonmaak uit Uden overgenomen door Maas en Waal Schoonmaak BV uit Beneden-Leeuwen. Met deze overname heeft QPC een passende oplossing gevonden om het bedrijf voort te zetten, aangezien de huidige eigenaar zijn loopbaan in een ander vakgebied gaat vervolgen. Met de overname door Maas en Waal Schoonmaak wordt de voortgang en continuïteit van de dienstverlening van QPC voor zowel de klanten, alsmede de medewerkers, gegarandeerd.

Deze overname sluit aan bij de ambitie van Maas en Waal Schoonmaak BV om haar positie als schoonmaakspecialist in de regio te versterken. Gezien de activiteiten, klanten portefeuille en het werkgebied past deze overname goed binnen de visie en doelen van Maas en Waal Schoonmaak als lokale en regionale dienstverlener.

De overname van een vergelijkbaar familiebedrijf past perfect in de bedrijfscultuur en strategie van Maas en Waal Schoonmaak om de groeiambities waar te maken. Maas en Waal Schoonmaak BV is er namelijk op gericht om geografisch aansluitende gebieden te bedienen met lokale vestigingen. De focus zal echter blijven liggen op de persoonlijke benadering en menselijke factor. Opdrachtgevers zijn namelijk steeds meer op zoek naar dergelijke organisaties die groot worden door klein te blijven en in staat zijn om echt aandacht te geven aan de klant.

QPC schoonmaak blijft als zelfstandige onderneming bestaan, met dezelfde huidige werkprocessen, werknemers en expertise. De hoge kwaliteit en service die QPC altijd heeft geboden blijft ook na de overname behouden.

De diensten die Maas en Waal Schoonmaak en QPC Schoonmaak aanbieden zijn schoonmaak-onderhoud, specialistische- en industriële reiniging, vloeronderhoud, glasbewassing en gebouwbeheer. Voor de specialistische reiniging en vloeronderhoud beschikt men  over een eigen machinepark. Alle diensten bij zowel Maas en Waal als QPC Schoonmaak worden in eigen beheer gedaan door vakgeschoold en waar nodig gecertificeerd personeel.