Schoonster-Web-Jos-653x769.jpg

Schoonster

Schoonster Landelijke dekking met regionale diepgang!

Maas en Waal Schoonmaak- & Bedrijfsdiensten is trots deel uit te maken van Schoonster. Schoonster Nederland is een nieuwe frisse speler voor landelijke schoonmaakoplossingen. Samen met 18 andere zelfstandige, regionaal sterke schoonmaakbedrijven bieden wij landelijke dekking.

Alle deelnemende bedrijven zijn gespecialiseerd in vakkundig, goed en efficiënt schoonmaken én schoonhouden. Wij weten dat klanttevredenheid de basis van ons bestaan vormt. Onze medewerkers voelen zich aan onze bedrijven verbonden.
In iedere regio is de directeur-eigenaar persoonlijk betrokken bij de klanten. Dat biedt vele voordelen: omgevingservaring, regionale diepgang, korte communicatielijnen. We zijn flexibel inzetbaar en direct aanspreekbaar op resultaat en uitvoering.

Met een gezamenlijke jaaromzet van ruim € 55 miljoen en meer dan 2950 medewerkers staan wij op de negende plaats in het marktoverzicht 2012 van Service Management.

Ons centrale bureau te Zwolle ondersteunt de samenwerking en waarborgt continuïteit. Voor bedrijven en organisaties met vestigingen verspreid over Nederland vormt Schoonster hiermee een aantrekkelijk alternatief.
Als klant krijgt u het beste uit twee werelden! Landelijke dekking met regionale diepgang!

Voorbeeld:
Sinds voorjaar 2013 zijn wij verantwoordelijk voor het schoonmaken en onderhouden van de ruim 150 onbemande Tango tankstations in Nederland. Drie maal per week wordt ieder tankstation gereinigd. De keuze van Tango voor Schoonster bevestigt dat Schoonster Nederland een serieuze en bekwame, landelijke speler is op het gebied van schoonmaak en onderhoud.
Nieuwsgierig geworden? Neem gerust contact op. Bel met Jos Veens op 0487 – 59 17 18 of met Schoonster op 038 453 8748.

www.schoonster.nl

Schoongroep Nederland piekt in 2013